pitkä aika, ei merta

Onpas siitä pitkä aika, kun tänne viimeksi kirjoittelin. No, silloin kun hajatuksiani aloin tähän blogiin oksentamaan, päätin, etten ota sterssiä siitä, kuinka usein kirjoitan vai kirjoitanko ollenkaan. Ihan miltä tuntuu milloinkin. Oh well.

Nyt alkaa kyllä olla takki aika tyhjä. Koko syksy on ollut yhtä haipakkaa erilaisten kämppään kohdistuneiden remonttien ja opiskelujen ja kaiken suhteen, tuntuu, ettei enää osaa pysähtyä. Ja kun pysähtyy, aivot lakkaa toimimasta. Odotan vain sitä hetkeä, että voi rauhassa Olla, ei tarvi tehdä koko ajan jotain ja siivota rytökärpän pesiä ja koittaa asuttaa niitä kärppiä jonnekin muualle. Opinnäytetyö aiheuttaa henkisiä painajaisia, ja kypsyysnäyte lähinnä oksetusta. Pitäisi opetella sitä varten kokonaan uusi tyyli kirjoittaa, eikä just nyt jaksaisi.

Mutta kuten aina, asioilla on taipumus järjestyä. Remontti on loppu, siivoojat hommissa, tavarat pääsee paikoilleen, opinnäytetyö valmistuu, kypsäri menee miten menee ja elämä jatkuu. Kaikesta tästä epämääräisestä huolimatta olen pelottavan positiivisella mielellä. Apua.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s