osatonna

Joskus sitä tuntee itsensä vaan niin kovin yksinäiseksi. Tämä ”työyhteisö” on ihan perseestä, kukaan ei kerro mulle mitään, ei vastaa jos kysytään tai jos vastaa niin ihan asian vierestä. Mikään ei tunnu hoituvan ja jos hoituu, niin vain puoleen väliin ja taas saa olla kukkumassa perään, että entäs tää loppu. Juorujakaan en kuule, koska nekin kiertää mut hyvin tehokkaasti, ja sitten pitkien aikojen päästä ihmiset puhuu asioista itsestäänselvyyksinä ja minä olen ihan ”wtf, tällaistakin tapahtunut”. Mä en kuulu mihinkään, mut unohdetaan aina, mulle ei puhuta kuin pakolliset ja toisinaan ei sitäkään, mua ei kutsuta koskaan mihinkään, ei edes niihin tarpeellisiin palavereihin, saati mihinkään ”yhteisiin” illanviettoihin, listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Sitten jos mainitsen, että on vähän yksinäinen ja syrjäytetty olo näiden asioiden takia, niin vakiovastaus jopa niiltä siviilielämän lähimmiltä ihmisiltä on: ”no, ainakaan et oo ryhmässä X enää”, että mitäs siinä valitat, kun asiat voisi huonomminkin olla. Joo-o, voisihan ne. Voisin vaikka olla pitkäaikaissairas enkä saisi töistä palkkaa, mutta sairaspäivien loputtua en myöskään Kelalta rahaa, koska minulla olisi työpaikka, ja sitten taistelisin sekä sairauteni että toimeentuloni kanssa. Ei tuo potentiaalinen tulevaisuudenkuva kuitenkaan lohduta laisinkaan tai vähennä vitutusta, jota tässä nykyisessä tilanteessa koen.

Tekisi mieli purskahtaa itkuun joka kerran, kun tuon ”lohdutuslauseen” kuulen, niin pahalta se tuntuu. Ja joka kerran, kun huomaan taas jääneeni ulkopuolelle kaikista asioista, jopa villeimmistä tornihuhuista. On niin olemassaolokelvoton olo.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s