pitää päästä pois!

Tästä putiikista pitää päästä pois! Asap. Ihme kyttäysmentaliteettia, haukutaan pystyyn väärin perustein, kysellään jatkuvasti riittääkö työt varmasti koko päiväksi (kyllä, edelleen), vaaditaan tekemään toisen yksikön töitä ja jos ei suostu, annetaan ymmärtää, että sitten pitää siirtyä kokonaan tähän toiseen yksikköön ja ”sitten ei yhtään kyllä tiedä, mitä hommia joutuu tekemään” jne.

Unelmahomma menee huolella rustatusta hakemuksesta huolimatta sivu suun vain siksi, että joka paikkaan on nyt niin tunkua, että työnantajat kiristää pääsyvaatimuksia. Normihommiin vaaditaan yliopistotason koulutus, eikä tällainen vaivainen ammattikorkeakoululainen kelpaa enää mihinkään. Jatko-opiskella pitäisi, mutta luonnollisesti palkattomana ja tietenkin työtehtävät samalla hoitaen – sekä omat että vieraat.

Minä en jaksa täällä, tämä ilmapiiri tappaa hitaasti mutta varmasti. Kaipaan niin sitä aikaa, jolloin ”tehtiin itselle”, tehtiin parempaa, motivoituneemmin, edullisemmin, järkevämmin, kaikin tavoin paremmin. Nyt vaan flegmatisoidutaan, lakataan ajattelemasta ja yrittämästä, tehdään vain pakollinen jos sitäkään – koska siihen firma kannustaa omalla politiikallaan. Mä en pysty tällaiseen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s