paskanmaku suussa

Näin meillä töissä vaihteeksi. Edessä päin ollaan yhtä hymyä ja mielinkielin, takana päin puhutaan paskaa ja lyödään puukkoa selkään niin, että isotkin herrat ihmettelee. Joku (en tiedä kuka, mutta hyvin vahvoja veikkauksia asiasta minulla on) on saanut päähänsä, että meikäläisellä ei riitä työt ihan koko päiväksi ja – minulle mitään puhumatta tai työtilanteestani kysymättä – kipittänyt Ison Herran juttusille. Iso Herra sitten ottaa mun pomooni yhteyttä, että olen vähän kuullut juttua, että olisi varaa enempäänkin ja nakitanpa tällaiseen paskahommaan tuon yksilön nyt sitten. Kuulopuheiden perusteella, huomaattehan.

Omiakin hommia olisi ihan riittämiin ja tämä paskanakki, mikä nyt viuhahti, on juuri sitä hommaa, mistä päästessäni ristin kädet kyynärpäitä myöten. Ja nyt olen siinä suossa taas. Onneksi oma pomo on järjen ihminen ja piti mun puoliani, joten kokopäivätoimisesti en joudu lappamaan paskaa, mutta osan päivää kuitenkin. Ja luajan kiitos määräaikaisena eli piina onneksi loppuu jossain vaiheessa.

Eniten tässä vituttaa tuo tapa toimia selän takana – ja kun perusteita moiseen ei ole. Minä teen kyllä töitä siinä missä muutkin, mun työni ei vain näy sähköpostiin vastaamattomuutena, täytenä kalenterina ja kiireisenä juoksuna pitkin käytäviä. Nämä kun ovat ilmeisesti ne metodit, joilla osoitetaan, että Tekee Töitä.

Tästä lähin todellakin vastaan jokaiseen ko. henkilöltä / henkilöiltä tulleeseen kyselyyn: ”Voi kuule, en ole ehtinyt katsoa, kun olen tehnyt näitä osaston X töitä tässä omieni sijaan.” Repiköön siitä, saatana.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s