hiljaiseloa tajunnanvirrassa

Vähän on ollut blogissa nyt hissua – vaikka eipä tuo nyt mitään uutta ole, ei ole ollut ennenkään tapana kirjata tänne asioita päivittäin. Tänään vain on jotenkin Olo Epämääräinen, en tiedä miksi. Kaikki on hyvin ja silti tuntuu ahdistuneelta. Joku joka haluaisi saada turpaansa, kysyisi luultavasti ”onko sulla menkat tulossa”. Kysyjä saattaisi olla oikeassakin – mutta saisi silti turpaansa (jos naista ärsyttää jokin, niin tuo taitaa olla se viimeinen kysymys, joka kannattaa esittää…).

Säryn kanssa on oppinut elämään, ei juuri tule valiteltua. Isoimmista saatan sanoa, että ei tunnu juuri nyt mukavalta, mutta jokapäivänkrempasta en viitsi edes mainita. Kun se nyt vaan on, niin mitäpä siitä isompia sitten huutelemaan.

Pitäisi alkaa liikkumaan taas, olokin voisi kohentua. Nyt on tullut istuskeltua ihan liikaa ja fiilis on henkisesti lössähtänyt eikä yhtään energinen. Huomaan kaipaavani lenkkejä, mutta toisaalta pelkään uupumusta, voimattomuutta, kipua. Pitäisi kai vain yrittää, kuunnella kehoaan ja yrittää erottaa rasituksesta aiheutuva lihasten juiliminen tästä kaikesta muusta.

Tänään on päivä, jolloin mikään ei maistu miltään.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s