tekomieletön

Ensimmäinen seksin suhteen kuiva kausi Yn kanssa ollessa. Itsellä ei vaan tee juuri mieli, ei tule ehdotettua, ei tule hyväiltyä, ei vaan tunnu sille. En tiedä miksi, mutta mieli ei ole yhtään sillä tuulella, en tunne itseäni laisinkaan seksikkääksi vaan pikemminkin kaikkea muuta, sisällä on musta möykky joka turruttaa. Ehkä sitä samalla varoo liikaa toisen mielialoja, näkee että toista väsyttää ja on huolia, ei halua "häiritä", eikä ainakaan olettaa, että toista kiinnostaisi seksi. Historia painaa päälle, ei halua olla Samanlainen, ei halua antaa toiselle mielikuvaa siitä, että sen pitäisi aina olla valmis kun itse vähän vinkkaa, automaatti jota vain napista painaa ja heti toimii – mutta myös siten, että minä olen historiassa tottunut olemaan se torjuttu, poishuiskaistu, se jolle on käännetty selkä ja jonka kosketusta on kaihdettu, ja muistokin siitä tuntuu edelleen pahalta.

Ainahan niitä kuivia kausia tulee, ennemmin tai myöhemmin – meillä ensimmäiseen meni viisi vuotta – eivätkä ne ole maailmanloppu. Ja kuivatkin kaudet ovat hyvin suhteellisia (Y ja kaksi kertaa seksiä viidessä päivässä vs. historia ja kerta seksiä parissa kolmessa kuukaudessa), se vain pelottaa, että tämä "jää päälle". Että en sitten osaakaan enää mennä lähelle, tehdä aloitetta, nähdä itseäni seksikkäänä, haluta. Pelkään, että aloitteen tekeminen jää pelkästään Yn kontolle, sillä ei seksi voi olla vain toisen vastuulla ja toinen vain suostuu. Ja pelkään, että seksistä tulee suoritus, ei enää hauskaa ja nautinnollista, vaan jotakin mitä tehdään vain sen takia, että sitä tehtäisiin X kertaa Y ajassa. Kaikki tuommoinen kun kuihduttaa halut hyvin helposti kummaltakin osapuolelta.

En minä sitä pelkää, että läheisyys loppuisi. Lähellä osaan varmasti olla, silittää ja pitää hyvänä, kunhan siihen ei liity mitään seksuaalista. Pelkään, että mun ei enää tee mieli ja seksi loppuu tai edes radikaalisti vähenee, koska tiedän itsestäni että jos seksiä ei ole, niin jossain vaiheessa koko suhde näivettyy. Mä tarvisin säännöllistä panemista, että mä pysyn virkeänä. Mä olen vähän high maintenance siltä osin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s