olenkohan ainokainen?

Johan nyt runosuoli sykkii, jo toinen postaus tälle päivälle…

Ihmetteleeköhän kukaan muu eksiään katsoessaan – joko livenä tai vanhoista kuvista – mitä ihmettä on ko. ihmisessä aikoinaan nähnyt? Totta kai se on enemmän se persoona, jonka kanssa sitten seurustelee, mutta pakkohan sen ulkonäönkin on ollut jollain tasolla viehättää ihan aluksi ennen kuin on ihmiseen edes tutustunut. Aika harva on kuitenkaan ihan niin avomielinen, että haluaa alkaa seurustelumielessä tutustumaan ihmiseen, jonka ulkonäkö on itsestä vastenmielinen tai jollain tavoin luotaantyöntävä eli siis jollain tapaahan sitä on ollut kiinnostunut aikoinaan sen toisen ulkomuodosta / -näöstä, että on alkanut tekemään lähempää tuttavuutta. Minusta kun ei oikein voi sanoa ’seurustelevansa’, jos ei ole ikinä toista nähnyt ja on esim. käynyt vain kirjeenvaihtoa – kyllä seurusteluun tarvitaan myös sitä jonkinlaista fyysistä kontaktia, vaikka se olisi sitten pelkästään näkemistä ja yhdessäoloa taikka vaikka "vain" kädestäpitämistä ja/tai pientä pusuttelua.

Itse kuitenkin katselen omia viimeaikaisia seurustelusuhteitani taaksepäin ja ihmettelen, mitä hemmettiä sitä onkaan oikein nähnyt niissä ihmisissä. Tai no LIn vielä jotenkin marginaalisesti ymmärrän (se nyt vaan on niin yleispätevän yleissivistyksetön – ja vielä ylpeä siitä – ettei pystynyt ihminen sitä jaksamaan), mutta PKta en tajua oikein vieläkään. Se on niin kaikkea anti- mun miesmakuani ajatellen, että en jaksa käsittää… En käsitä, miten se on ikinä voinut sytyttää mua millään tavalla – ei se nyt susriruma ole millään muotoa, mutta nykyään mua lähinnä hytistyttää ajatus, että olen sitä joskus pussaillut ja aika paljon muutakin. Kamalan rumasti sanottu, mutta näin se vain on. 

Miettiiköhän tämmöisiä joskus joku muukin kuin minä, kun eksiänsä katsoo? Mitä muut ihmiset näkee, kun ne katsoo eksiänsä, tykkääkö ne edelleen näkemästään? Kai sellaisiakin on, kun se vanha suolakin voi janottaa. Minua ei. *hrrrr*

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s