not so nobel

Heh, sanaleikki otsikossa… Vaan enihuu, asiaan.

Hmm. Jollain tasolla kaipaisin tunnustusta. En siis sellaista nobelinpalkintomaista, vaan enemmänkin tunnustusta olemassaololle. Julkaisin nimittäin tiedon Yn ja mun kihlautumisesta eräässä yhteisöpalvelussa niin, että se näkyy sekä minun että Yn kuulumisien seuraajille. Omilta ihmisiltäni sainkin paljon onnitteluja, mutta Yn puolelta ei ole kuulunut mitään, nil, zip, nada. Kukaan ei ole noteerannut asiaa mitenkään – ei edes ottamalla Yhyn yhteyttä palvelun ulkopuolella. (Yhteisiä ystäviä en laske lukuun, koska he kyllä asiaa kommentoivat, vaan puhun lähinnä niistä ihmisistä, jotka vain Y tuntee ko. palvelun kautta.)

En tiedä, miksi tämä tuntuu minusta kummalliselle. Tai ehkä ’kummallinen’ ei ole oikea sana, mutta jollain tavalla jollekin, koska ainakin minä henkilökohtaisesti voisin onnitella, jos tuntisin toisen osapuolen tällaisesta iloisesta tapahtumasta,vaikken tuntisi sitä toista puoliskoa laisinkaan. Jostain kumman syystä nyt tuntuu sille, että Yn tuttavat eivät ole ottaneet asiaa laisinkaan edes todesta, kun eivät ole noteeranneet asiaa ollenkaan. Ehkä se sitten vain oli niin epäuskottava uutinen, kun kyseessä on ’en ikinä mene naimisiin’ -Y.

– Tai sitten mun motiivit on niinkin pikkusieluiset, että mä haluaisin vain tuon tiedon hieroutuvan Yn eksien (etenkin sen viimeisimmän, koska toisia ei taida enää edes kiinnostaa) tajuntaan, että ähäkutti mitä menetit, minut se haluaa. I know, I’m not noble. Not at all.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s