työahdistus

Tälle lienee nyt tehtävä jotain. Työt ahdistaa ihan valtavasti. Tai ei työt, vaan työpaikka, esimies, ryhmä, yleinen oleminen täällä. Olin viikon sairaslomalla lenssun takia ja sen jälkeen vielä viikon vuosilomalla (olisikin vuosi lomaa… *huoH*) ja kun tänä aamuna työpaikan oven avasin, iski ihan valtava fyysinen ahdistus. En haluaisi avata postiani, en koskeakaan yhteenkään työasiaan, pelkkä paikalla istuminen tässä ympäristössä saa sisuskalut kääntymään ympäri ja kiristymään kokoon. Ei ole ketään kelle puhua, siis ei ketään sellaista joka voisi asialle tehdä mitään. Esimiehelle ei voi, työryhmälle ei voi, työterveyteenkään en uskalla soittaa. En jaksa kertoa kaikkea, en tonkia asioita, en vain viihdy täällä töissä, esimiehen ajattelu ahdistaa ehkä kaikkein eniten.

Ja kaikenhan pitäisi olla ihan hyvin. Mua ei kiusata täällä, työryhmä on näennäisesti ihan mukava (ongelmat kai enemmän mussa, kun en jaksa tuota yhtä mesoavaa know-it-all -tyyppiä – kaikki muut sitä kuitenkin tuntuu jaksavan), esimieskään ei näennäisesti sorsi (meillä ei vaan kemiat taida kohdata, kun emme ole laisinkaan samalla aaltopituudella ja tunnumme ymmärtävän toisiamme väärin vähän kaikessa), on kuukausipalkkainen vakityö eikä työn vaativuuskaan aseta kamalia rasitteita. Siitä huolimatta ahdistaa niin paljon että melkein itkettää.

Ehkä tämä on vain jotain lomaltapaluustressiä tai jotain, mutta ei lomaltapaluun kai ihan näin pitäisi vaikuttaa. Eikö lomalta pitäisi saada uutta pontta ja intoa työntekoon (ainakin kliseisesti)? Mulle loma on vain pakopaikka täältä töistä ja viimeisenä lomailtana päässä pyörii vain, että kohta on pakko mennä takaisin "sinne". Mutta tässä elämäntilanteessa pitää vain purra hammasta ja koittaa jaksaa – ei ole varaa jäädä pitkille saikuille. *huoH*

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s