kevät on kasvun aikaa

Epätodennäköinen muuttui mitä konkreettisimmin todennäköiseksi alkuviikosta, kun Y oli ystävänsä kanssa paikallisessa iltaa istumassa. Kaikista maailman (tai edes tämän tuppukylän) ihmisistä siihen samaan lafkaan käveli sisään kukas muu kuin PK. *huoh* Y päätti vaihtaa paikkaa ja kun ystävä oli mennyt ovesta edellä, PK nappasi Ytä hihasta kiinni, että voitaisko vaihtaa pari sanaa. Y ajatteli hetken, että onko tää nyt sitten jokin ’you, me, outside’, mutta ei sentään. PK vain halusi tehdä ”vastuunvaihdon” ja sanoi Ylle että ’pidä huolta naisestasi, ei mulla muuta’. Tuon on pakko olla jokin man thing, koska ei minulle näin naisena tulisi puolen mielen viereenkään mennä selittämään mitään tuommoista PKn uudelle, jutella voisin ja kuulumisia vaihtaa, jos satuttaisiin törmäämään jossain (ts. ei mitään vihoja, että tommosen kanssa), mutta jotain vastuunvaihtoa tai ”ohjeistusta”. Juuei.

Mutta joo, ihan hyvä ettei siitä sen suurempaa draamaa tullut, PK näyttää ihan tosissaan miettineen asioita ja kasvaneen aika paljon. Itse tosin olin sitä mieltä, että ihan hyvä, ettei tuo ensikohtaaminen tapahtunut niin, että minä olisin ollut siellä Yn kanssa, vaan että se oli joku muu, PKlle tuntematon ihminen.

Ja jotta sattumukset jatkuisivat, niin juuri kun Y oli seuralaisensa kanssa lähdössä siitä seuraavasta paikasta, niin eikös ne törmää ovella sitten PKhon sielläkin… Maailma on pieni paikka. 😕

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s