pelottaa

Kohti jonkinlaista päätöstä tässä vissiin olen menossa, monen mutkan kautta kiertäen. Vieläkään en tiedä, mikä se päätös sitten on, kun molemmat vaihtoehdot pelottaa. Tai mikä ’vieläkään’, eihän tässä ole vielä kahta kuukauttakaan avattu tätä kuuden vuoden suhdetta, lyhyt aikahan se on. Tuntuu vain pidemmälle.

Koko ajan tuntuu enemmän ja enemmän sille, että tää oli nyt tässä. Enää ei ärsytä niin kuin ennen, mutta moni asia tuntuu helpommalle ilman toista. Nukkuminen, aamulähdöt, lasten kanssa olemiset, illat, ihan vaan muutamia mainitakseni… Tokihan sitä apua sitten on, mutta niinhän sitä kai pitäisi ollakin, jos perheessä kaksi aikuista on – aiemmin ei juuri sille ole tuntunut. Se, mikä tässä vaihtoehdossa pelottaa, on se, heitänkö pois jotain sellaista, minkä voisi vielä korjata. En haluaisi murskata toisen unelmia ja toiveita, siksi mun pitää olla Varma asioista. Ahdistusta tuottaa ehkä eniten ajatus, että pitäisi sanoa "muutapa kodistasi pois, minä en enää halua tätä".

Ja onko se niin, että en halua – nyt tuntuu vain kaverilliselle, kuin ystävän kanssa puuhailisi, eikä mitään sen läheisempää kanssakäymistä ole eikä edes tunnu sille, että haluaisinkaan – mutta entä kun aika kuluu? Löytäisinkö taas jotain, mikä muuttaisi sen kaverillisuuden joksikin muuksi – jaksaisiko meistä kumpikaan odottaa sitä epämääräistä päivää, jota ei ehkä edes tule? Ja tämä on se, mikä pelottaa siinä toisessa vaihtoehdossa. Jos tästä jatketaan tällä pohjalla, niin mitä sitten, jos sitä päivää ei todella tule? Voin veikata, että silloin on aika typerä olo molemmilla, kun peli olisi pitänyt viheltää poikki jo aikaa sitten, mutta sitä on vaan roikkunut kiinni jossain hatarassa toiveessa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s