hra maailmannapa

Jo hetken aikaa on vituttanut PKn asenne: mulle ja muksuille on varaa nalkuttaa, kun tavarat jää leväälleen tai lattialle kertyy tauhkaa, mutta hänhän tietenkin toimii moitteetta.

Paitsi että itse kuitenkin jättää luetut lehdet just siihen, mihin ne kädestä putoaa – eikä ne suinkaan putoa paperinkeräyskassiin vaan yleensä olkkarin lattialle.
Paitsi että häneltä jää astiat pöytään ruokailun jälkeen – tai missä sitä nyt sitten onkin sattunut syömään, eihän se nyt hänen kohdallaan niin tarkkaa ole… 
Paitsi että olen pyytänyt kuluneen syyskesän aikana häntä jo ainakin kahdesti kitkemään aidanvieruksen kolme (3) saunakukkaa ja kaksi (2) pujoa, koska en allergikkona voi niihin koskea – ja siellä ne ovat vieläkin…
Paitsi että hän halusi kesällä korjailla puutarhakalusteita, mutta tarvikkeet loppuivat kesken – siis kalusteetkin on kesken ja vanhat puutavaranjämät leväällään. Eikä edes näytä haittaavan!

Vastaavia esimerkkejä on lukemattomia, mutta meille on varaa nalkuttaa kesken jääneistä asioista tai väärässä paikassa olevista tavaroista. Tietenkin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s