mitä välii

Just nyt en jaksa välittää. Ensin oli tosi levoton olo, sellainen kuin joskus ennen, sitten ajattelin, että mitä ihmettä mä (tai kukaan muukaan) hyödyn siitä, että tarkistelen maanisesti postiani ja kännykkääni ja hermostun henkisesti, kun siellä ei viiden minuutin välein tarkistettuna mitään ole. Eihän kukaan pysty olemaan 24/7 postin tavoitettavissa, muutakin elämää ihmisillä on – vaikka mulla ei olisikaan.

Päätin sitten lakata vahtaamisen. Zeniksi sitä ei voi sanoa, mutta onpahan tietoinen päätös. Tällä hetkellä eniten tässä kaikessa pelottaa se, että tämä laajenee, että lakkaan kokonaan välittämästä. Vielä toistaiseksi haluaisin asioita, mutta jos niihin ei ole mahdollisuutta, niin lakkaan haluamasta. Kaikesta tulee "ihan samaa", olankohautuksella vastaanotettavaa, mikään ei tunnu millekään, what ever.

Ei, tämä ei ole hyvä juttu. Vielä pahempi on se, etten tiedä, mitä tälle pitäsi – tai edes voisi – tehdä. Kaipaan huomiota, mutta samalla tunnen itseni naurettavaksi, epätoivoiseksi vanhaksi harpuksi. Yäk.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s