#4

Tutkimusten mukaan mä en ole skitsofreenikko enkä edes maanis-depressiivinen. Niin kauan kuin muistan olen itse kuitenkin käyttänyt itsestäni ilmaisua "minä ja seitsemän sivupersoonaani". RY käytti joskus naamastani sanoja "maailman ilmeikkäimmät kasvot", ehkä ne sitten osaltaan heijastelee niitä kahdeksaa, jotka mun kuoressani asustaa.

En ole varma, olenko tavannut ne kaikki. Sen kuitenkin tiedän, että numero nelonen on niistä pahin, kova ja kylmä, tunteeton. Se elää pahasta olosta, omasta ja toisten. Se löytää juuri ne sanat, jotka eniten satuttavat. Se käyttää niitä sanoja sumeilematta. Ja se perkele ei osaa lopettaa! Yleensä se pysyy pakkopaidassaan niin, että se ei pääse vapaaksi edes silloin, kun jollakin muulla näistä kahdeksasta on paha olla. Mutta joskus, harvoin, tuo nelonen pääsee karkuun, kiemurtelee irti pakkopaidastaan. Se murtaa ne seitsemän lukkoa, jotka sitä pitelevät ja sitten on helvetti valloillaan.

Yleensä se sitten onnistuu tekemään tai sanomaan jotain peruuttamatonta. Jotain sellaista, jota ne muut seitsemän eivät missään nimessä olisi halunneet tai ikipäivänä tehneet. Kuten nytkin.

Tappaisin tuon nelosen, jos voisin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s