kosteaa jussia

Aurinko, se saakelin narkki, on vaihteeksi pilvessä ja enkelit on vollottaneet silmänsä punaisiksi (eli vettä on tullut kuin esteristä ikään). Oikein mahtava juhannussää, toki. Näin aurinkoenergialla toimivalle tämä ei ole mikään positiivinen juttu, vaikka kuinka koittaisi ajatella, että nyt ei ehkä niin moni ota kännipäissään sitä uimakisaa tai toikkaroi veneessä, ja säästää henkensä siinä samalla. (Toisaalta olen kyllä sitäkin mieltä, että luonnonvalinta siinä vain hoitaa tehtäväänsä, jos joku kännipäissään hukkuu…)

Oma olo on lievästi sanottuna kurja. Joku on kiepauttanut sydämen ympärille pari numeroa liian pienen rautavanteen ja se kuristaa niin helvetisti. Lisäksi päässä on tunne kuin kallon sisällä olisi pesäpallo, joka painaa aivoja – ja se pallo-perkele pyörii siellä reunasta toiseen kuin joku vitun näytönsäästäjä. Tekisi mieli kaivaa isoja kuoppia tai jotain, kun tuntuu, että fyysinen rasitus helpottaisi sielun kipua. Jos hiki lentää ja joka paikkaan kropassa sattuu niin saatanasti, niin voi olla, että ei tuntuisi niin pahalle noin muuten. Mut juu ei, kukaan ei kuulemma tarvitse nyt pihalleen kuusi jalkaa syvää anopinsäilytyspaikkaa, so no help for me in here.

Jos uskoisin Auringon olevan jumala, olisin ihan varma, että se on luovuttanut mut kaverilleen Belzebubille toivottomana tapauksena.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s