monoa

Mikä helevete mun äitiä riivaa?!? Ensin kysellään jostain saakelin kottikärryjen väristä kesken työpäivän (kyllä) ja nyt sitten valitetaan, että esikoiselle on laitettu väärät monot mukaan maalle – jossa se samperin kakara ei edes ole. ponder

Mummo sai siis esikoiselle joltain ystävänsä lapselta lumilaudan ja siihen monot ja ko. esineet vain ilmestyivät autotalliimme. Esikoinen ei ole vähimmässäkään määrin kiinnostunut moisesta, joten siellä ovat levänneet. Nyt sitten piti kamalalla tohinalla eilen illalla laittaa lauta ja monot mukaan, että lapset lähtevät maalle ja esikoinen sitten ”saa” koittaa siellä lautailua. Minä pakkasin laudan ja sen vieressä olleet lautailukengän näköiset ja tuuppasin mukaan. Nyt sitten tulee puhelua ja tekstaria ja puhelua, että väärät oli. Mistä vitusta minä mistään lautailukengistä tiedän, kun en ole ikinä lautaillutkaan!?! Ne näytti oikeille.

Sitten mummo suuttuu mulle siitä, etten ole oikeita kenkiä laittanut mukaan. *huoh* Ja loppujen lopuksi käy ilmi, että esikoinen ei ole lähtenytkään maalle, vaan ex-anoppilaan. Eli mitä helevettiä mummo sitten huutaa mulle noista kengistä, kun sillä ei ole vitun viiksikarvan tekemistä koko asian kanssa?!? Ei jumalauta, ihan ei taas jaksaisi. Saatanan palikka.

Edit: Tuli posti, joka selitti tämän. LI oli luvannut viedä lapset laskettelemaan, kun eivät lähteneet mummon ja vaarin kanssa Lappiin hiihtolomalla. Oli vienyt ne pulkkamäkeen, vaikka esikoinen oli odottanut lautailemaan pääsyä. Se oli ollut kova paikka, kun ei ollut edes paapan takapihan mäessä sitten päässyt lautailemaan, kun olin laittanut väärät kengät mukaan. Enhän mä ollut edes tiennyt tällaisesta suunnitelmasta mitään, kun mun vaan käskettiin laittaa lauta ja kengät mukaan. 😡 Saatanan palikka, tällä kertaa LI! Että kehtaa tehdä moisen tempun! Muka rahakysymys. Ja paskat. Mukula melkein itkee puhelimessa, ettei hän päässytkään mäkeen. *huoh* Se on sitten rinnekeikka edessä viikonloppuna.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s